top of page

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: 2022-09-24

1. Introducere

Bine ați venit la SC ASSARI MEDIA SRL („Companie”, „noi”, „nostru”, „noi”)!

Acești Termeni și Condiții („Termeni”, „Termeni și condiții”) guvernează utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web situat la vizart.ro (împreună sau individual „Serviciul”) operat de SC ASSARI MEDIA SRL.

Politica noastră de confidențialitate guvernează, de asemenea, utilizarea de către dvs. a Serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informațiile care rezultă din utilizarea de către dvs. a paginilor noastre web.

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și înțeles Acordurile și sunteți de acord să fiți legat de acestea.

Dacă nu sunteți de acord cu (sau nu puteți respecta) Acordurile, atunci este posibil să nu utilizați Serviciul, dar vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la curicianovicistefan@gmail.com, astfel încât să putem încerca să găsim o soluție. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

2. Comunicații

Prin utilizarea Serviciului nostru, sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea uneia sau a tuturor acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau trimițând un e-mail la curicianovicistefan@gmail.com.

3. Achizitii

Dacă doriți să achiziționați orice produs sau serviciu pus la dispoziție prin Serviciu („Achiziție”), vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru achiziția dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, numărul cardului dvs. de credit sau de debit, data de expirare a cardului dvs. , adresa dvs. de facturare și informațiile dvs. de expediere.

Declarați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card(e) sau alte metode de plată în legătură cu orice Cumpărare; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Putem folosi utilizarea serviciilor terților în scopul de a facilita plata și finalizarea Achizițiilor. Prin trimiterea informațiilor dvs., ne acordați dreptul de a furniza informații acestor terți, în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a vă refuza sau de a anula comanda în orice moment din motive care includ, dar fără a se limita la: disponibilitatea produsului sau serviciului, erori în descrierea sau prețul produsului sau serviciului, eroare în comanda dumneavoastră sau alte motive.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comanda dumneavoastră dacă se suspectează o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală.

4. Concursuri, tombole și promoții

Orice concursuri, tombole sau alte promoții (în mod colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi guvernate de reguli care sunt separate de acești Termeni și condiții. Dacă participați la orice promoție, vă rugăm să consultați regulile aplicabile, precum și Politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o Promoție intră în conflict cu acești Termeni și condiții, se vor aplica regulile promoției.

5. Rambursări

Emitem rambursări pentru Contracte în termen de 15 zile de la achiziționarea inițială a Contractului.

6. Conținut

Serviciul nostru vă permite să publicați, să legați, să stocați, să partajați și să puneți la dispoziție în alt mod anumite informații, text, grafice, videoclipuri sau alte materiale („Conținut”). Sunteți responsabil pentru Conținutul pe care îl postați pe sau prin intermediul Serviciului, inclusiv pentru legalitatea, fiabilitatea și caracterul adecvat al acestuia.

Prin postarea de Conținut pe sau prin intermediul Serviciului, declarați și garantați că: (i) Conținutul este al dvs. (dețineți) și/sau aveți dreptul de a-l folosi și dreptul de a ne acorda drepturile și licența, astfel cum sunt prevăzute în acești Termeni. și (ii) că postarea Conținutului dumneavoastră pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale vreunei persoane sau entități. Ne rezervăm dreptul de a închide contul oricărei persoane constatate că încalcă un drept de autor.

Vă păstrați toate drepturile asupra oricărui Conținut pe care îl trimiteți, postați sau afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul postat de dvs. sau de orice terță parte pe sau prin intermediul Serviciului. Cu toate acestea, postând Conținut folosind Serviciul, ne acordați dreptul și licența de a folosi, modifica, executa public, afișa public, reproduce și distribui astfel de Conținut pe și prin intermediul Serviciului. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a vă pune Conținutul la dispoziția altor utilizatori ai Serviciului, care pot folosi, de asemenea, Conținutul dvs. în conformitate cu acești Termeni.

SC ASSARI MEDIA SRL are dreptul, dar nu și obligația de a monitoriza și edita întregul Conținut furnizat de utilizatori.

În plus, Conținutul găsit pe sau prin acest Serviciu este proprietatea SC ASSARI MEDIA SRL sau este folosit cu permisiunea. Nu aveți voie să distribuiți, modificați, transmiteți, reutilizați, descărcați, repostați, copiați sau utilizați conținutul menționat, în totalitate sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea scrisă prealabilă expresă din partea noastră.

7. Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

0,1. În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare națională sau internațională aplicabilă.

0,2. În scopul exploatării, vătămării sau încercării de a exploata sau dăuna minorilor în orice mod, prin expunerea acestora la conținut neadecvat sau în alt mod.

0,3. Pentru a transmite sau a procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „posta nedorită”, „scrisoare în lanț”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0,4. Pentru a uzurpa identitatea sau încercarea de a uzurpa identitatea Companiei, a unui angajat al Companiei, a altui utilizator sau a oricărei alte persoane sau entitati.

0,5. În orice mod care încalcă drepturile altora, sau în orice fel este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător, sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.

0,6. Să se angajeze în orice alt comportament care restricționează sau inhibă utilizarea sau bucuria de către oricine a Serviciului sau care, după cum este stabilit de noi, poate dăuna sau jignește Compania sau utilizatorii Serviciului sau îi poate expune la răspundere.

În plus, sunteți de acord să nu:

0,1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora sau afecta Serviciul sau poate interfera cu utilizarea Serviciului de către orice altă parte, inclusiv capacitatea acestora de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0,2. Utilizați orice robot, păianjen sau alt dispozitiv, proces sau mijloc automat pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv pentru monitorizarea sau copierea oricărui material din Serviciu.

0,3. Utilizați orice proces manual pentru a monitoriza sau copia orice material din Serviciu sau pentru orice alt scop neautorizat, fără acordul nostru scris prealabil.

0,4. Utilizați orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0,5. Introduceți viruși, cai troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic.

0,6. Încercați să obțineți acces neautorizat la, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice parte a Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectată la Serviciu.

0,7. Serviciu de atac printr-un atac de refuzare a serviciului sau un atac de refuzare a serviciului distribuit.

0,8. Luați orice acțiune care poate deteriora sau falsifica ratingul companiei.

0,9. În caz contrar, încercați să interferați cu funcționarea corectă a Serviciului.

8. Analytics

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

9. Fără utilizare de către minori

Serviciul este destinat numai accesului și utilizării de către persoane cu vârsta de cel puțin optsprezece (18) ani. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, garantați și declarați că aveți cel puțin optsprezece (18) ani și că aveți deplina autoritate, dreptul și capacitatea de a încheia acest acord și de a respecta toți termenii și condițiile Termenilor. Dacă nu aveți cel puțin optsprezece (18) ani, vi se interzice atât accesul, cât și utilizarea Serviciului.

10. Conturi

Când creați un cont la noi, garantați că aveți peste 18 ani și că informațiile pe care ni le furnizați sunt exacte, complete și actuale în orice moment. Informațiile inexacte, incomplete sau învechite pot duce la desființarea imediată a contului dvs. în Serviciu.

Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității contului și a parolei dvs., inclusiv, dar fără a se limita la restricția accesului la computer și/sau cont. Sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile sau acțiunile care au loc sub contul și/sau parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este a Serviciului nostru sau a unui serviciu terță parte. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați aflat despre orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

Nu puteți utiliza ca nume de utilizator numele altei persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă comercială care face obiectul oricăror drepturi ale altei persoane sau entități, alta decât dvs., fără autorizația corespunzătoare. Nu puteți folosi ca nume de utilizator orice nume ofensator, vulgar sau obscen.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a închide conturi, de a elimina sau edita conținut sau de a anula comenzi la discreția noastră.

11. Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția Conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a SC ASSARI MEDIA SRL și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi ale țărilor străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al SC ASSARI MEDIA SRL.

12. Politica privind drepturile de autor

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem oricărei afirmații conform căreia Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („Încălcare”) ale oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat în numele unuia și credeți că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să trimiteți reclamația prin e-mail la curicianovicistefan@gmail.com, cu subiectul: „Încălcarea drepturilor de autor” și includeți în revendicarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări, așa cum este detaliat mai jos, în „Notificare și procedură DMCA pentru reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor”

Puteți fi tras la răspundere pentru daune (inclusiv costuri și onorariile avocaților) pentru declarații false sau pretenții cu rea-credință privind încălcarea oricărui Conținut găsit pe și/sau prin intermediul Serviciului cu privire la drepturile de autor.

13. Notificare DMCA și procedură pentru reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), furnizând în scris agenților noștri pentru drepturi de autor următoarele informații (a se vedea 17 USC 512(c)(3) pentru mai multe detalii):

0,1. o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor;

0,2. o descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor despre care pretindeți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică adresa paginii web) a locației în care există lucrarea protejată prin drepturi de autor sau o copie a lucrării protejate prin drepturi de autor;

0,3. identificarea URL-ului sau a altei locații specifice de pe Serviciu unde se află materialul despre care pretindeți că încalcă drepturile de autor;

0,4. adresa, numărul de telefon și adresa dvs. de e-mail;

0,5. o declarație din partea dvs. conform căreia credeți cu bună-credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege;

0,6. o declarație a dvs., făcută sub sancțiunea de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Puteți contacta agentul nostru pentru drepturi de autor prin e-mail la curicianovicistefan@gmail.com.

14. Raportarea erorilor și feedback

Ne puteți furniza fie direct la curicianovicistefan@gmail.com, fie prin site-uri și instrumente terțe, informații și feedback cu privire la erori, sugestii de îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte aspecte legate de Serviciul nostru („Feedback”). Recunoașteți și sunteți de acord că: (i) nu veți reține, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau asupra Feedback-ului; (ii) Compania poate avea idei de dezvoltare similare cu Feedback-ul; (iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații proprietare de la dvs. sau de la o terță parte; și (iv) Compania nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback. În cazul în care transferul dreptului de proprietate asupra Feedback-ului nu este posibil din cauza legilor obligatorii aplicabile, acordați companiei și afiliaților săi un drept de utilizare exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-licențiat, nelimitat și perpetuu ( inclusiv copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Feedback în orice mod și pentru orice scop.

15. Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de SC ASSARI MEDIA SRL.

SC ASSARI MEDIA SRL nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. Nu garantăm ofertele niciuna dintre aceste entități/persoane fizice sau site-urile lor web.

De exemplu, cele conturateTermeni de utilizareau fost create folosindPolicyMaker.io, o aplicație web gratuită pentru generarea de documente juridice de înaltă calitate. Factorii de decizie politicăGenerator de termeni și condițiieste un instrument gratuit ușor de utilizat pentru a crea un șablon standard excelent de Termeni și condiții pentru un site web, blog, magazin de comerț electronic sau aplicație.

RECUNOSCȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ COMPANIA NU VA FI RESPONSABILĂ SAU RESPONSABILĂ, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE DAUNE SAU PIERDERE CAUZATE SAU PREPUNS A FI CAUZATE DE SAU ÎN LEGĂTARE CU UTILIZAREA SAU ÎNDEAREA ÎN ORICE CONȚINUT ȘI BUNURI DE SERVICIU. ACESTE SITE-URI WEB SAU SERVICII DE LA TERȚI PĂRȚI.

VĂ SFAUTĂM INFOCAT SĂ CITIȚI TERMENII DE SERVICII ȘI POLITICIILE DE CONFIDENTIALITATE ALE ORICĂRII SITE-URI WEB SAU SERVICII PENTRU TERȚI PĂRȚI PE CARE LE VIZITAȚI.

16. Declinarea răspunderii la garanție

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE COMPANIE PE BAZĂ „CA AȘA ESTE” ȘI „AȘAT DISPONIBIL”. COMPANIA NU OFERĂ DECLARAȚII SAU GARANȚII DE NICIUN FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, CU PRIVIRE LA OPERAREA SERVICIILOR LOR, SAU INFORMAȚII, CONȚINUT SAU MATERIALE INCLUSE ÎN ACESTEA. SUNTEȚI EXPRES DE ACORD CĂ UTILIZAREA DVS. ACESTE SERVICII, CONȚINUTUL LOR ȘI ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE DE LA NOI ESTE PE UNCUL DVS. RISC.

NICI COMPANIA ȘI NICIO PERSOANĂ ASOCIAȚĂ CU COMPANIE NU OFERĂ NICIO GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU RESPECT DE COMPLETITUDINEA, SECURITATEA, FIABILITATEA, CALITATEA, PRECIZIȚIA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR. FĂRĂ A LIMITA CELE DE MAI MAI SUS, NICI COMPANIA ȘI NIMENI ASOCIAȚI CU COMPANIA NU DECLARA ȘI GARANTĂ CĂ SERVICIILE, CONȚINUTUL LOR SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE PRIN SERVICII VOR FI ACCITE, INFERIOR, CORECTE, INCREDIBILE, INCREDITE CA SERVICIILE SAU SERVERUL CARE ÎL FACE DISPONIBIL SUNT FĂRĂ VIRUSURI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTORI SAU CĂ SERVICIILE SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE PRIN SERVICII ÎN ALTER VOR RĂSPUNDE NEVOILOR SAU AȘTEPTĂRILOR DVS.

COMPANIA RENUNȚĂ PRIN PREZENTA TOATE GARANȚII DE ORICE FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGALE SAU ALTE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITĂ LA ORICE GARANȚII DE VANTABILITATE, NEÎNCĂLCARE ȘI ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP.

CELE DE MAI MAI NU AFECTEAZĂ NICIO GARANȚIE CARE NU POATE FI EXCLUSĂ SAU LIMITATĂ ÎN LEGEA APLICĂ.

17. Limitarea răspunderii

CU EXCEPȚIA PENTRU CU INTERZIS DE LEGE, NE VEȚI ȚINE SĂ NOI ȘI OFIȚIERI, DIRECTORII, ANGAJATII ȘI AGENȚII NOȘTRI INDEPENDENTI PENTRU ORICE DAUNE INDIRECTE, PUNITIVE, SPECIALE, INCIDENTALE SAU CONSECUȚIONALE, ORIENTA ESTE APARE (INCLUSIV PROCURȚI ȘI COMPATIBILITĂȚI) LITIGII ȘI ARBITRAJ, SAU ÎN JUDIC SAU ÎN APEL, DACĂ CARE SUNT INSTITUȚI SAU LITIGII SAU ARBITRAJ), FIEA ÎNTR-O ACȚIUNE DE CONTRACT, NEGLIGENȚĂ SAU ALTĂ ACȚIUNE DELICITIOSĂ, SAU DERIVĂ DIN SAU ÎN LEGĂTARE, INCLUDERE FĂRĂ LIMITAȚI, ORICE RECLAȚIUNE PENTRU VĂTĂMIRE PERSONALĂ SAU DAUNE PROPRIETĂȚII, DERIVATE DIN ACEST ACORD ȘI ORICE ÎNCĂLCARE DE CĂTRE DVS. A ORICE LEGII, STATUT, REGULI SAU REGULAMENTE FEDERALE, STATALE SAU LOCALE, CHIAR DACĂ COMPANIA A FOST AVIZ PREVIZIȚIE . CU EXCEPȚIA CAZULUI INTERZIS DE LEGE, DACĂ EXISTĂ RESPONSABILITATE DIN PARTEA COMPANIEI, VA FI LIMITATĂ LA SUMA PLĂTITĂ PENTRU PRODUSE ȘI/SAU SERVICII, ȘI ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ VA EXISTĂ DAUNE CONSECUȚIONALE SAU PUNITIVE. UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR PUNITIVE, INCIDENTALE SAU CONSECUȚIONALE, DECI LIMITAREA SAU EXCLUDEREA ANTERIOARE SĂ NU SE APLICĂ ÎN CAZUL DVS.

18. Rezilierea

Putem anula sau suspenda contul dvs. și interzice accesul la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră exclusivă, pentru orice motiv și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la o încălcare a Termenilor.

Dacă doriți să vă închideți contul, puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, dispozițiile privind proprietatea, declinarea răspunderii la garanție, indemnizația și limitările de răspundere.

19. Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, care se aplică în cazul acordului, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la Serviciu.

20. Modificări ale serviciului

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciul nostru și orice serviciu sau material pe care îl oferim prin intermediul Serviciului, la discreția noastră, fără notificare. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, tot sau o parte a Serviciului este indisponibilă în orice moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, este posibil să restricționăm accesul la anumite părți ale Serviciului sau la întregul Serviciu la utilizatori, inclusiv utilizatorii înregistrați.

21. Amendamente la Termeni

Putem modifica Termenii în orice moment, publicând termenii modificați pe acest site. Este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți periodic acești Termeni.

Utilizarea în continuare a Platformei după publicarea Termenilor revizuiți înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Este de așteptat să verificați această pagină în mod frecvent, astfel încât să fiți la curent cu orice modificări, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce orice revizuire intră în vigoare, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

22. Renunțare și separare

Nicio renunțare de către Companie la vreun termen sau condiție prevăzut în Termeni nu va fi considerată o renunțare suplimentară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție și orice nerespectare a Companiei de a-și afirma un drept sau o prevedere conform Termenilor va nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Dacă orice prevedere a Termenilor este considerată de către o instanță sau un alt tribunal cu jurisdicție competentă ca fiind invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere va fi eliminată sau limitată în măsura minimă astfel încât prevederile rămase ale Termenilor să continue în vigoare. și efect.

23. Recunoaștere

UTILIZAREA SERVICIILOR SAU A ALTE SERVICII OFERITE DE NOI, RECUNOSCȚI CĂ AȚI CITIT ACEȘTI TERMENI DE SERVICII ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ FIȚI LEGAT DE ACEI.

24. Contactați-ne

Vă rugăm să trimiteți feedback-ul, comentariile, solicitările de suport tehnic pe e-mail: curicianovicistefan@gmail.com.

AcesteTermenii serviciuluiau fost create pentru vizart.ro dePolicyMaker.iope 24-09-2022.

Hai să lucrăm împreuna

Luați legătura pentru a începe să lucrăm împreună.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Vă mulțumim pentru trimitere!

bottom of page